Com treballem2019-10-24T15:06:59+00:00

Com treballem

Amb amabilitat canyera!

Tenim dues facetes ben diferenciades: una més amable i l’altra més canyera!
I és que en les nostres sessions i tallers hi ha moments per tot!

Acompanyem des de
l’amor i el respecte

Creem un entorn segur on les persones puguin expressar-se en llibertat i assumir el compromís de créixer i aprendre sabent-se acompanyades en tot moment.
Som properes, amables i sensibles a les necessitats i ritmes de les persones amb les qui treballem. Independentment del col·lectiu al que ens dirigim o el nombre d’integrants, creem un espai on les persones es sentin en confiança, escoltades i ateses.

Despertem l’energia
i entusiasme!

Quan la persona i/o equip estan preparats ens agrada despertar la nostra faceta més canyera! Despertem l’energia individual i/o col·lectiva i introduïm l’element lúdic, dinàmic i informal amb la intenció de passar-ho bé mentre aprenem, ja que creiem que l’entusiasme i alegria són elements indispensables per a un bon procés d’autoconeixement i aprenentatge.
Creem un ambient distès, lliure de tensions, que convidi a l’optimisme, a una actitut més positiva i constructiva i a passar a l’acció!

Vols veure a La Canya en acció?

Metodologia

Cos, ment i emoció

En les nostres sessions, tallers i formacions treballem tenint en compte la dimensió corporal, intel·lectual i emocional de la persona.
Posem focus en atendre aquests tres centres per igual buscant que la feina feta tingui un impacte més profund en la persona. Acompanyem a prendre consciència de com s’interrelacionen cos, ment i emoció i creem contextos d’aprenentatge on descobrir com qualsevol canvi en un d’aquests tres centres afecta inevitablement als altres dos. I tu, a quin dels teus tres centres prestes més atenció? Vius amb coherència entre el que fas, penses i sents?

Ingredients canyeros indispensables

En tots els nostres procesos i activitats fomentem l’aprenentatge vivencial, lúdic, dinàmic i participatiu.
Considerem que són elements claus per a que un procés d’aprenentatge tingui bons resultats.

Experiència vivencial

Creiem que l’aprenentatge passa per l’experiència. Combinem continguts teòrics i pràctics convidant a que les persones posin en pràctica lo après i que alhora extreguin conclusions a partir de la seva pròpia experiència.

Component lúdic

Aprendre i passar-ho bé són compatibles. Introduïm l’element lúdic a la nostra feina ja que hem comprobat que l’entusiasme i alegria propicien un context més motivador, segur i retador per aprendre.

Dinamisme i acció

Ens agrada aportar moviment i acció a les nostres sessions. El nostre cos és un movilitzador d’energia molt potent que tenim sempre al nostre abast i també és un mitjà per descobrir i consolidar nous aprenentatges.

Participació activa

Totes podem aportar valor a l’equip, totes podem contribuir personalment a enriquir-lo. Fomentem la participació de totes les participants experimentant els beneficis de la cooperació i el treball en equip.

A qui acompanyem

La diversitat de les persones a qui acompanyem ens fa créixer com a professionals. Gaudim treballant amb perfils diferents i gaudim amb el repte que això suposa. Necessitem desenvolupar unes eines, recursos, habilitats i sensibilitats prou diferents com per poder adaptar-nos a les necessitats, peculiaritats, energies i ritmes de les persones i col·lectius amb els qui treballem en cada moment: instituts, joves amb risc d’exclusió social, col·lectius, equips de treball, entitats, empreses, aturats/des, emprenedors/es, particulars, gent gran…

Necessites els nostres serveis? Contacta’ns per veure com et podem ajudar.

Quins són els passos a seguir

Estàs interessat/da en iniciar un procés de coaching individual?

Si t’agrada La Canya i creus que et podem acompanyar en el teu procés d’autoconeixement i empoderament per assolir els teus reptes pots contactar amb nosaltres:

Miriam
630 80 37 94
miriam@somlacanya.com

Marta
675 34 81 47
marta@somlacanya.com

Aquesta primera sessió serà gratuïta i d’aproximadament 90-120 minuts. Ens servirà per:

  • Conèixer-nos
  • Ens podràs explicar per a què vols fer un procés de coaching, quins són els teus objectius i expectatives.
  • Podrem explicar-te en detall en què consistirà el procés, com seran les sessions, quins seran els nostres compromisos com a coach i coachee (la persona que acompanya el/la coach),…
  • Podrem aclarir-te qualsevol dubte que et sorgeixi en relació al coaching o a les sessions que durem a terme
  • Firmarem l’acord de coaching amb el que donarem per iniciat el procés

El més important d’aquesta primera sessió és veure si hi ha feeling entre nosaltres 😉

És important que inicïis aquest procés convençut/da de que la persona que t’acompanya és l’adequada per tu en aquest moment. En el cas que no ho sigui, no passa res! No hi ha cap compromís! Ens acomiadarem esperant poder retrobar-nos en alguna altra ocasió 🙂

Iniciem plegats/des un procés d’acompanyament en el que descobriràs quines són les accions necessàries que has de dur a terme per arribar a aconseguir els teus objectius. Si vols saber més detalls sobre els processos de coaching que oferim clica aquí.

Tu decidiràs en quin moment s’acaba el procés. Farem una última sessió de tancament per tal de posar consciència en els recursos i aprenentatges que has incorporat durant el camí així com en l’evolució, transformació i impacte que hagi tingut en tu i en el teu entorn aquest procés.

Estàs interessat/da en un taller i/o formació vivencial o activitat de teambuilding?

Si us agrada La Canya i creieu que us podem acompanyar creant una proposta interessant, transformadora i amena que us ajudi a créixer i desenvolupar-vos tant a nivell personal com grupal podeu contactar-nos:

Miriam
630 80 37 94
miriam@somlacanya.com

Marta
675 34 81 47
marta@somlacanya.com

Trobem un dia per conèixer-nos! Estarem encantades de poder escoltar-te amb atenció per poder dissenyar una proposta que encaixi amb les teves necessitats actuals.

Si vols saber més detalls sobre quin tipus de serveis podem oferir-te pots clicar aquí.

A partir del que ens heu explicat i tenint en compte les vostres necessitats us fem arribar una proposta detallada especificant aspectes com:

  • Durada del taller, formació o activitat de teambuilding
  • Programa i continguts a treballar
  • Metodologia que utilitzarem
  • Requeriments per dur a terme la proposta presentada
  • Pressupost detallat

Un cop aprovada la proposta presentada comencem a treballar!

Dinamitzem el taller, formació o activitat de teambuilding que haguem acordat i al finalitzar la feina fem una valoració tant amb els/les participants com amb vosaltres per tal que ens pogueu passar el vostre feedback i veure quin impacte ha tingut en vosaltres la nostra feina.