Formacions canyeres2019-10-24T15:06:39+00:00

Formacions canyeres

Ingredients canyeros indispensables per a un bon procés d’aprenentatge

Ens agrada aprendre gaudint del camí!
En tots els nostres tallers i formacions fomentem l’aprenentatge vivencial, lúdic, dinàmic i participatiu
ja que considerem que són elements claus per generar contextos d’aprenentatge estimulants, il·lusionants i transformadors.

Experiència vivencial

Creiem que l’aprenentatge passa per l’experiència. Combinem continguts teòrics i pràctics convidant a que les persones posin en pràctica lo après i que alhora extreguin conclusions a partir de la seva pròpia experiència.

Component lúdic

Aprendre i passar-ho bé són compatibles. Introduïm l’element lúdic a la nostra feina ja que hem comprobat que l’entusiasme i alegria propicien un context més motivador, segur i retador per aprendre.

Dinamisme i acció!

Ens agrada aportar moviment i acció a les nostres sessions. El nostre cos és un movilitzador d’energia molt potent que tenim sempre al nostre abast i també és un mitjà per descobrir i consolidar nous aprenentatges.

Participació activa

Totes podem aportar valor a l’equip, totes podem contribuir personalment a enriquir-lo. Fomentem la participació de totes les participants experimentant els beneficis de la cooperació i el treball en equip.

Vols que et preparem una proposta formativa a mida? Ens adaptem a les teves necessitats!

Propostes formatives

Oferim formació per impulsar el vostre creixement personal, professional i/o col·lectiu a través del desenvolupament de competències transversals i/o gestió emocional .

Les nostres propostes formatives es poden adaptar a les necessitats específiques de cada client.
Si t’interessa algun dels nostres tallers i/o formacions però necessites que ens ajustem a les vostres necessitats actuals contacta’ns!

El camí de l’autolideratge

Com seria portar les regnes de la teva vida?
En aquesta proposta formativa de 30 h t’acompanyem en un procés d’autoconeixement i desenvolupament de competències per a que aconsegueixis crear una base sòlida sobre la qual liderar amb èxit la teva vida. Treballarem aspectes com la visió personal, la gestió emocional, l’assoliment d’objectius ben definits, la comunicació envers nosaltres mateixes i les altres… Si vols saber més detalls contacta amb nosaltres!

Competències a la carta!

Quines competències i habilitats personals t’agradaria millorar?
La primera sessió d’aquesta formació té com a objectiu detectar quines són les competències que el grup vol treballar. A les següents sessions treballem i posem en pràctica cada una d’aquestes competències i habilitats. El format i duració d’aquesta proposta formativa pot variar molt ja que s’ajusta a les necessitats específiques de cada grup. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per conèixer més detalls!

Selfie. Un espai per l’autoconeixement

Qui ets? Com et definiries? Quins són els valors que dirigeixen la teva vida? Quin és el teu propòsit vital? Quines són les teves fortaleses i aspectes de millora? Què és el que vols per tu a dia d’avui? Què t’inspira? Et proposem un viatge d’autodescobriment, un espai en el que puguis qüestionar-te aspectes de tu mateix/a, un espai en el que puguis connectar amb la teva essència i emprendre un camí d’autoexploració. Vols més informació?

“Si vull puc!” Reconnecta amb la teva autoconfiança

De l’1 al 10, quin és el teu grau d’autoconfiança a dia d’avui?
L’autoconfiança és una competència clau per liderar les nostres vides. Ens impulsa a créixer, aprendre, assumir reptes… i a establir una relació més sana i respectuosa envers nosaltres mateixos/es. En aquesta proposta formativa t’acompanyem a trobar i posar en pràctica recursos que t’ajudin a connectar amb el teu poder personal. Ens encantaria donar-te més informació sobre aquesta proposta!

Fluint amb el canvi

Com respons davant els canvis?
El món està en constant canvi, tot i així és habitual que ens en resistim, ja que els canvis impliquen haver de sortir de la nostra zona de confort i fer front a la incertesa. En aquesta proposta formativa esbrinarem quina és la vostra predisposició al canvi, posarem en pràctica la vostra adaptabilitat i aprendrem a viure el canvi, no com una amenaça, sino com a una oportunitat de transformació i creixement. En vols saber més?

Endevant! Les claus per l’assoliment d’objectius

Quin és el teu propòsit vital? Què faràs per aconseguir-ho?
L’objectiu d’aquesta formació és acompanyar-te a descobrir quina és la teva visió, cap a on vols dirigir la teva vida. Un cop tinguis definit el teu propòsit vital t’acompanyem a definir els objectius a curt plaç necessaris per tal d’elaborar el pla d’acció que et permeti aconseguir allò que et proposis. Vols saber més detalls d’aquesta proposta formativa? Estarem encantades d’atendre’t!

Potencia les teves habilitats comunicatives

Com podries millorar les teves habilitats comunicatives?
Som éssers socials. Estem constantment interactuant els uns amb els altres i això requereix exercir amb consciència, responsabilitat i eficàcia les nostres habilitats comunicatives. En aquest taller posarem en pràctica les pautes per a una comunicació efectiva: com fer peticions, ofertes, establir acords, fer reclams i/o disculpes productives… T’interessaria conèixer més detalls? Contacta amb nosaltres!

Em respecto, et respecto. Comunica’t assertivament

Quin impacte tindria en la teva vida comunicar-te assertivament?
Saps expressar la teva opinió? Saps dir que no quan ho necessites?… L’objectiu d’aquest taller és conèixer les característiques dels diferents estils comunicatius (passiu, assertiu i agressiu) així com conèixer i posar en pràctica tècniques d’assertivitat que ens ajudin a relacionar-nos amb respecte envers les altres persones i envers nosaltres mateixes. Contacta amb nosaltres si vols més informació sobre aquest taller!

T’escolto

Com seria escoltar a qui més et costa des de l’escolta empàtica?
En aquest taller et convidem a que experimentis en primera persona els beneficis i l’impacte de l’escolta empàtica i activa. Entrenarem la nostra capactitat d’escolta per tal d’anar més enllà de les paraules i el discurs i ser capaços de percebre també la veu del cos i l’emoció de la persona que tenim al davant. Vols més informació sobre aquest taller? Contacta amb nosaltres!

Manual d’instruccions per la gestió emocional

Qui decideix, tu o les teves emocions?
No podem escollir les nostres emocions però si com gestionar-les. Et proposem fer un viatge emocional a través de les 6 emocions bàsiques. Esbrinarem el missatge ocult que hi ha darrera de cada emoció i el tipus d’acció a la que ens predisposa. Aprendràs a utilitzar les teves emocions en benefici propi i a actuar des de la teva llibertat emocional. Contacta amb nosaltres per a més informació!

1+1= 3. Els beneficis del treball cooperatiu

Experimentes els beneficis de la cooperació i el treball en equip?
L’objectiu principal d’aquest taller és experimentar els beneficis del treball cooperatiu. Observem els rols que adopten els membres del grup i detectem quin és el valor afegit i personal de cada una de les persones integrants per tal d’esbrinar de quina manera enriqueixen i enforteixen al grup amb la seva tasca. Si vols saber més detalls d’aquesta proposta formativa contacta amb nosaltres!

Llenguatge corporal

Què diu el teu cos de tu?
Més del 90% de la nostra comunicació és no verbal. La postura corporal, les expressions facials, la manera en que ens sentem, com gesticulem, el to i ritme de la nostra veu… són molts els canals que el nostre cos utilitza per llençar un missatge al món! En aquest taller detectarem quins missatges emetem més enllà de les nostres paraules. Si vols saber més sobre aquesta formació contacta amb nosaltres!

Organització i planificació

Com està sent la teva organització i planificació personal?
L’objectiu d’aquest taller és donar-te eines per a millorar la teva eficàcia i eficiència a l’hora d’organitzar-te i planificar-te. Aprendràs mètodes i fórmules per definir correctament els teus objectius i concretar les tasques necessàries (determinant plaços i identificant recursos disponibles i/o necessaris) per tal de dur-les a terme. T’interessa aquesta formació? Contacta amb nosaltres per saber més detalls!

M’agrada parlar en públic!

Què necessites per gaudir de parlar en públic?
Amb un esperit lúdic i respectuós, crearem un entorn segur per a que entrenis la teva capacitat de parlar en públic amb l’objectiu de que guanyis confiança davant l’audiència. Treballarem l’estructura del discurs, el llenguatge corporal, la gestió emocional, la mirada… i tots aquells elements que t’ajudaran a transmetre de manera eficaç i impactant el teu missatge. Si vols més informació sobre aquesta formació contacta’ns!

T’interessa alguna de les nostres propostes?