Planeta Incertesa2020-11-30T12:34:42+00:00

Explorem el Planeta Incertesa!

Taller gratuït per a entitats sobre la gestió de la incertesa en temps de Covid-19.

Es busquen equips aventurers per cumplir una reptadora missió espacial: explorar el Planeta Incertesa.

A les entitats del sector de l’economia social i solidària se’ns ha afegit un nou repte en els darrers mesos: gestionar la incertesa generada en temps de Coronavirus.

Com ens està afectant com a equip aquesta situació? Quines són les nostres principals fortaleses i debilitats? Què podriem fer per sumar energies i generar aliances?

Per tal d’explorar aquestes i altres qüestions, des de “La Canya” oferim un taller gratuït online per les entitats de l’ESS en relació a la gestió de la incertesa.

Objectiu del taller:

L’objectiu d’aquest taller és aconseguir una tripulació ben intrèpida i preparada per explorar i fer front a les adversitats del Planeta Incertesa. Les persones membres del vostre equip tindreu un espai de trobada en el que podreu escoltar-vos, compartir-vos i conèixer la relació que cada una de vosaltres té envers la incertesa. Després d’esbrinar com està l’estat anímic i energètic del grup us acompanyarem a fer un estudi competencial. Detectarem plegades quines són les vostres principals fortaleses com a equip i quins recursos necessiteu incorporar per tal de que la vostra entitat pugui gestionar millor aquests moments incerts. Us animeu a emprendre aquesta aventura?

Beneficis per l’entitat:

  • Millorar la cohesió de l’equip
  • Enfortir vincles
  • Potenciar l’autoconeixement
  • Treballar competències com la cooperació, la comunicació, l’escolta, l’empatia, la vulnerabilitat,… entre d’altres

Talleristes:

Per a assegurar l’èxit d’aquesta missió espacial la Marta i la Miriam (coaches i formadores) us acompanyarem en la dinamització de les propostes i en la generació d’espais d’introspecció i aprenentatge.

Astronautes, tots i totes als vostres llocs, el coet està a punt d’enlairar-se…

Informació pràctica

Duració: 2 hores


Cost: gratuït


Format: online


Metodologia: A partir de l’analogia del viatge espacial, farem exercicis i dinàmiques individuals i grupals amb un enfoc vivencial, dinàmic i participatiu.


Participants: Equips de treball d’entitats de l’ESS.


Nº de participants: Depenent de les persones membres del vostre equip (tot i que per tal de poder oferir un servei i acompanyament més personalitzat recomanem un màxim de 10 persones). Contacteu amb nosaltres per valorar el vostre cas.


Data i hora: Contacteu-nos per reservar el dia i hora que us vagi bé com a entitat.


Ens interessa el vostre taller! Volem explorar el Planeta Incertesa!