Política de privadesa i protecció de dades (L.O.P.D.):2019-10-24T15:08:12+00:00

Política de privadesa i protecció de dades (L.O.P.D.)

Associació La Canya informa als usuaris del lloc web www.somlacanya.com que podrà crear un arxiu automatitzat amb les dades personals que siguin posats en coneixement seu, ja sigui com a conseqüència de la utilització dels serveis oferts a www.somlacanya.com, a causa d’enviaments al correu electrònic de contacte hola@somlacanya.com o per l’ús de formularis de contacte o inscripció presents en el lloc web. En tot cas, l’emmagatzematge, protecció i ús d’aquestes dades per part d’Associació La Canya amb CIF G67507004 es farà conforme a l’estricte compliment del que estableix la legislació en matèria de protecció de dades.

En compliment del que es disposa a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, els usuaris podran exercitar, en qualsevol moment, els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades, que hagin estat recopilats i arxivats. L’exercici d’aquests drets haurà d’efectuar-se mitjançant comunicació escrita dirigida a Associació La Canya (c/Enric Borràs 54 – 08820 – El Prat de Llobregat, Barcelona) o a l’adreça de correu electrònic de contacte (hola@somlacanya.com) indicant en qualsevol dels casos, com a referència “DADES PERSONALS” i el dret que pretenguin accionar, adjuntant còpia del seu Document Nacional d’Identitat.

Disponibilitat i actualitzacions:

Associació La Canya es reserva el dret a interrompre en qualsevol moment i sense avís previ l’accés al lloc web www.somlacanya.com, així com a modificar o eliminar la configuració del lloc, els continguts que es mostren o la prestació de qualsevol o de tots els serveis que s’hi presten, ja sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa. Aquesta interrupció, edició o eliminació podrà tenir caràcter temporal o definitiu, sense que d’això es derivi cap responsabilitat per a l’Associació La Canya.

Ús del lloc web, els seus continguts i serveis: 

L’usuari accedeix als contiguts i serveis que s’ofereixen a www.somlacanya.com pel seu compte i a risc seu.

Associació La Canya no es responsabilitza de possibles danys o perjudicis que pugui patir l’usuari, ni de possibles problemes tècnics o fallades en els equips informàtics de l’usuari, que es produeixin a causa de:

Un mal ús dels continguts o serveis de www.somlacanya.com per part de l’usuari.
Errors, defectes o omissions en la informació facilitada quan escaigui de fonts alienes a Associació La Canya.
Intromissions il·legítimes fora del control d’Associació La Canya per part de terceres persones.

Marques:

A www.somlacanya.com pot ser que s’esmentin de forma indirecta i a nivell informatiu alguns termes i logotips, que constitueixen marques registrades pels seus respectius propietaris, sense fer-nos responsables de la utilització inadequada que en puguin fer terceres persones.

Enllaços:

Associació La Canya no es fa responsable d’aquelles altres dades, llocs web o arxius als quals sigui possible accedir a través d’enllaços (links) disponibles entre els continguts de www.somlacanya.com, atès que aquestes pàgines o arxius objecte d’enllaç són responsabilitat dels seus respectius titulars. Associació La Canya, per tant, ni aprova, ni fa seus els productes, serveis, continguts, informació, dades, arxius i qualsevol classe de material existent en aquestes pàgines web o arxius i no controla ni, de conformitat amb el que es disposa a la LSSICE, es fa responsable de la qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat de la informació, continguts, dades i serveis existents en els llocs enllaçats i que són aliens a www.somlacanya.com. En el cas que un òrgan competent declari la il·licitud de les dades, n’ordeni la retirada o n’impossibiliti l’accés, o s’hagués declarat l’existència de la lesió, els enllaços que s’indiquin serien immediatament retirats, quan així se li notifiqui expressament a l’Associació La Canya.