Qui som2020-02-13T16:02:18+00:00

Qui som

La Canya és una associació integrada per un equip de persones col·laboradores que compartim un mateix repte: acompanyar a persones i equips en la seva transformació personal i col·lectiva per tal de generar un impacte positiu en la societat i millorar el món en què vivim.

Miriam Martí
Miriam MartíCo-fundadora, coach i formadora
Crec que el desenvolupament personal i social és una peça clau per a crear una societat més respectuosa i lliure.
Amb la voluntat de contribuir a crear un món millor acompanyo a persones i equips en processos d’aprenentatge, autodescobriment i empoderament amb l’objectiu final de contribuir a l’augment del seu benestar personal i col·lectiu.
El que més m’agrada de la meva feina és poder arribar a connectar amb les persones que acompanyo i ser testimoni del seu procés de transformació. M’agrada veure com al llarg del camí van trobant els recursos, la confiança i la motivació necessàries per poder acabar liderant les seves pròpies vides.
Gaudeixo creant entorns de confiança, respectuosos, lliures de judicis i llibertat d’expressió corporal i/o verbal que propicïn un espai segur on experimentar, atrevir-se a superar els propis límits, permetre’s equivocar-se i aprendre sense exigències.
Acompanyo des de l’amor, el respecte, el joc, l’entusiasme, l’energia i l’alegria… molta alegria! 🙂
Marta Ferrando
Marta FerrandoCo-fundadora, coach i formadora
Interpreto la vida com un camí que passa per paratges meravellosos i per altres més tenebrosos i complicats. M’agrada que hi hagi paisatges més difícils, perquè gràcies a ells he après per on vull caminar i de quina manera ho vull fer..
Considero que tothom ha vingut a donar el millor de si mateix a la nostra societat, allò que farà que la persona es senti satisfeta de sí mateixa i del que l’envolta. Moltes vegades aquest objectiu no és clar i un acompanyament pot ajudar a definir què es vol i quins són els passos a seguir.
Sóc optimista per naturalesa, quan conec algú empatitzo ràpidament amb ell/a i acostumo a veure la seva llum, el seu potencial i les seves virtuts.
Quan acompanyo a grups, m’agrada la complicitat que es genera en l’equip, l’energia i com aprenem els uns dels altres.
Visc la meva feina com un regal que em permet connectar amb les persones i desenvolupar les meves habilitats. M’ofereixo per acompanyar-te, caminarem junts en busca del que vols, ja sigui a nivell personal o professional, reafirmarem els teus recursos i treballarem els que necessites per poder assolir el teu objectiu. Per sobre de tot, t’escoltaré, sempre des del respecte i la confiança.

Si t’agrada La Canya i vols formar part de la xarxa de col·laboradors/es contacta amb nosaltres!
Ens encantaria conèixer-te i que ens expliquis què pots aportar a l’equip!

Col·labora amb nosaltres!